Hulp in de tuin gezocht Wie heeft tuinieren als hobby en zou mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen hierbij willen helpen? Een uurtje per week wanneer het jou uitkomt.

Gastvrouw/heer of activiteitenbegeleider het GeheugenHuis
Het GeheugenHuis geeft steun en begeleiding aan mensen met beginnende geheugenproblemen/dementie. Wil jij een paar uur per dag activiteiten begeleiden, een praatje maken bij een kopje koffie en informatie delen? Bezoekers zijn er dagelijks en jouw hulp is welkom en flexibel in te delen.

Duofietsmaatje
Hou je van fietsen en laat je graag iemand meegenieten van de natuur? Dan kun je een slechtziende meneer blij maken door hem mee te nemen op zijn eigen duofiets. Wandelen is ook mogelijk, dan gaat ook de blindengeleidehond mee. Tijden zijn in overleg met jou.

Huiswerkbegeleider voor basisschoolkinderen
Op dinsdagmiddag is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar huiswerkbegeleiding in de Malbak. Lijkt het je leuk om kinderen te helpen bij hun huiswerk, rekenen en lezen bijvoorbeeld? Kom dan eens proefdraaien en ervaar hoe leuk het is om te helpen bij een som of te oefenen met taal en spelling.

De Voedselbank Gooi&Omstreken zoekt een magazijnmedewerker koel, vries en vers
De voedselbank is op zoek naar vrijwilligers die met een gezellig team alle inkomende goederen willen beoordelen op houdbaarheidsdatum en beslissen wat direct moet worden uitgegeven of bewaard kan worden. Vind je het leuk en ben je nauwkeurig? Hard en fysiek werken, daarna gezellig even bijkomen in onze kantine. Meld je dan aan.

Hulp in de moestuin gezocht
Het activiteitencentrum Kijkoor in Eemnes zoekt groene vingers. Lijkt het je leuk om een moestuin op te zetten? En heb je ideeƫn om de beeldentuin wat mooier te maken? Je bent van harte welkom.

Contact
Neem voor meer informatie over de vacatures en/of een afspraak contact op met Priscilla van der Vegte, coƶrdinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl. Je kunt ons bellen, mailen en/of een afspraak maken voor een live- of beeldbelgesprek.