Wandelen met bewoners van Amaris Er zijn meerdere bewoners van zorgcentrum Amaris die in een rolstoel zitten. Ze willen heel graag naar buiten toe en kunnen dit zelf niet. Heb je een uurtje over? Je bent van harte welkom wanneer het jou uitkomt.

Organiseren van de vrijdagmiddagborrel bij Amaris
Voor de borrelmiddag op de afdeling in de huiskamer is Amaris op zoek naar twee vrijwilligers die het leuk vinden om op vrijdagmiddag te komen helpen. De tijd is van, met voorbereiden erbij, 14.00 - 16.00 uur. Wie zorgt ervoor dat een meneer in Huizen weer van zijn tuin kan genieten?

Sherpa is op zoek naar iemand die een meneer met een licht verstandelijke handicap en autisme wil helpen. Een paar uurtjes snoeien, onkruid weghalen, stenen schoonmaken, gras maaien etc. zodat de tuin weer toonbaar en bruikbaar wordt. Bij voorkeur in de week van 22 mei t/m 28 mei. Lukt het dan niet, maar je wilt graag helpen? Een ander moment kan ook.

Projectmedewerker vrijwillige thuishulp, 1 á 2 ochtenden per week
De vrijwillige thuishulp is een project waarbij je hulpvragen van inwoners koppelt aan vrijwilligers en ervoor zorgt dat dit proces goed verloopt. Lijkt het je leuk om wat voor de kwetsbare inwoners van de BEL gemeenten te betekenen en krijg jij er energie van om mensen te helpen reageer dan snel!

Workshops geven in het Bieblab
In het Bieblab kan jong en oud kennis maken met allerlei nieuwe technieken; van 3D printers tot Virtual Reality. Elke 2 weken is er een workshop in het Bieblab van 14.00-16.00 uur. Als vrijwilliger heb je kennis van programmeertalen, zoals Scratch en/of Python of ben je bereid deze te leren, je vindt het leuk om enthousiast en geduldig uitleg te geven en bent regelmatig beschikbaar op woensdagmiddag. Leer anderen hoe je een Lego robot bouwt en programmeert, een 3D ontwerp maakt en print.
En nog veel meer!

Contact
Neem voor meer informatie over de vacatures en/of voor een afspraak contact op met Priscilla van der Vegte, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.Je kunt ons bellen, mailen en/of een afspraak maken voor een live- of beeldbelgesprek.