Afbeelding
Foto:

Zomerprogramma Singer Laren

LAREN Singer Laren telt af naar de zomer. Na het succes van afgelopen jaar komt Singer Laren ook deze zomer met een zomerprogramma in de beeldentuin.

Op dit moment zijn bezoekers alleen welkom op het terras en is het nog niet duidelijk wanneer de deuren helemaal geopend kunnen worden. Singer Laren heeft goede hoop dat zij haar bezoekers deze zomer weer mag ontvangen. Er is dan ook een zinderend zomerprogramma met theatervoorstellingen, live muziek, Singer soirees en bijzondere lezingen in de beeldentuin samengesteld.

Singer magazine
Het volledige overzicht van het zomerprogramma is te vinden op www.singerlaren.nl/zomer.
Deze week verschijnt het nieuwe Singer magazine met daarin het volledige programma, achtergrondverhalen en een special over het Erfgoedfestival. Singer supporters ontvangen het magazine per post. In Laren en Blaricum wordt het magazine huis aan huis bezorgd. Sinds dinsdag 18 mei om 11.00 uur is het mogelijk om het magazine aan de balie van Singer af te halen.

Veiligheid voorop
Singer Laren hanteert zeer strikte veiligheids- en hygiƫnemaatregelen waardoor bezoekers zich op veilige manier door Singer kunnen bewegen en op een prettige manier van de voorstellingen kunnen genieten.

Afbeelding
Er is een heel zomerprogramma samengesteld voor in de beeldentuin.