Afbeelding
Foto: LX NOVUM

LX NOVUM verloot twee optredens onder horeca

LAREN Rolf Menist, de Larense zanger en drummer van de band LX NOVUM, heeft samen met zijn bandleden een actie bedacht om de horeca in de regio te ondersteunen. Ze verloten twee vouchers voor een gratis optreden.

“Het waren zware tijden voor de horeca. Met als gevolg dat budgetten voor een evenement in hotel, cafégelegenheid - groot of klein - of restaurant voorlopig helaas ontoereikend zijn”, motiveert hij de actie van de band.

Onmisbaar podium

“De horeca is een onmisbaar podium voor vele artiesten en muzikanten, amateurs, beroeps, bands of solisten. Gasten snakken ernaar om onder het genot van een drankje en met livemuziek uit hun dak te gaan zodra de coronaregels dat toestaan.”

“Horeca en muzikanten hebben elkaar juist nu nodig. Daarom geeft de Classic Rock Band LX NOVUM twee vouchers weg voor een gratis optreden in Gooi- en Vechtstreek. Geïnteresseerde horecagelegenheden kunnen zich per mail aanmelden bij lxnovum@kpnmail.nl of 06 21 15 01 90.”.

Coverband

“LX NOVUM staat voor het nieuwe zestig. De coverband bestaat uit vijf mannen die hun sporen in het muziek circuit hebben verdiend. Ze hebben jarenlang ervaring in diverse bands in midden-Nederland.” De band bestaat naast mij uit Ed Lassen voor leadzang, Henk Sevestre op gitaar, Ruud den Outer op gitaar en zang en Adriaan de Boer op de basgitaar.”

"Iedereen zal onze muziek van de jaren '60 en '70 en meer herkennen: hoogtepunten uit de country, ballads, blues en stevige rock, het komt allemaal voorbij.”