De prijsuitreiking door wethouder Wilma de Boer-Leijsma en de initiatiefnemers van Rondje Geluk.
De prijsuitreiking door wethouder Wilma de Boer-Leijsma en de initiatiefnemers van Rondje Geluk. Foto: Gert-Jan den Besten

Prijswinnaars Rondje Geluk in het zonnetje

EEMNES Wethouder Wilma de Boer-Leijsma heeft samen met de initiatiefnemers van Rondje Geluk zaterdag 29 mei maar liefst elf kinderen in het zonnetje gezet. Zij maakten de tien winnende geluksposters.

Alle leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen werden uitgedaagd om hun eigen geluksposter te maken. En dat is goed gelukt! De tien winnende geluksposters van deze leerlingen krijgen een eigen plek in de route van Rondje Geluk.

Rondje Geluk
Een aantal betrokken Eemnessers organiseerde in de maand mei ‘Rondje Geluk’. De Werkgroep Rondje Geluk Eemnes, bestaande uit Anne Roozeboom, Elize van der Werff en Gerard Beentjes, vroeg dichters, kunstschilders en fotografen om een A1-poster te maken rondom het thema Geluk.

Deze gedichten en kunstwerken waren al de hele maand mei te zien in tuinen en achter de ramen, langs een route in het dorp. Ze blijven, net als de posters van de kinderen, nog hangen tot de week van 21 juni dit jaar.