Op 25 juni 2021 heeft Joost Wester tijdens een speciaal voor hem georganiseerde verrassingsborrel het makelaarsstafje ontvangen.
Op 25 juni 2021 heeft Joost Wester tijdens een speciaal voor hem georganiseerde verrassingsborrel het makelaarsstafje ontvangen. Foto: Voorma en Walch Makelaars in het Gooi

Joost Wester ontvangt makelaarsstaf

BLARICUM Makelaar Joost Wester heeft op 25 juni het makelaarsstafje ontvangen in aanwezigheid van het gehele team van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi. Wester werd op die dag namelijk precies 25 jaar geleden beëdigd als Register Makelaar Taxateur. 

Wester is een geboren Laarder en is inmiddels 35 jaar woonachtig in Blaricum. Hij werkte 22 jaar als makelaar toen in november 2018 zijn makelaarsbedrijf de krachten bundelde en verder is gegaan onder de naam ‘Voorma en Walch Makelaars in het Gooi by JOOST’, in een nieuwe vestiging in Blaricum. 

Dit welbekende pand, ‘De Garage’, is volgens Wester het mooiste makelaarskantoor van Nederland. “Het is een voorrecht om in deze prachtige omgeving het vak te kunnen uitoefenen”, vertelt hij.