Fietsmaatje op zaterdagmiddag

Een jonge bewoonster (27) van Happy Home wil graag op zaterdagmiddag naar de hockey training in Laren. Zij fietst zelfstandig, maar verkeersinzicht en drukte maakt het lastig. Zou jij met haar mee willen fietsen? Samen na afloop even wat drinken is ook gezellig.

Vakantiekrachten in het magazijn van de Voedselbank in Huizen

Als het je leuk lijkt de Voedselbank te ondersteunen tijdens de vakantieperiode, is dit werk misschien wel wat voor jou: je gaat alle inkomende goederen op houdbaarheidsdatum bekijken, zodat beslist kan worden wat direct moet worden uitgegeven en wat bewaard kan worden. Je krijgt instructie op de de hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften.

Maatje voor jonge meid met ASS

Spontane jonge meid van bijna 17 jaar, zoekt een maatje om gezellig mee te kletsen, een keer te winkelen, naar de bioscoop te gaan. Dingen te ondernemen die bij jonge meiden normaal vanzelf gaan, maar lastiger bij haar liggen door haar autisme spectrum stoornis. Ze is op zoek naar meer sociaal contact, iets meer gezelligheid in haar leven. Ben jij degene die ook wel zin heeft in leuke uitstapjes en goed gezelschap?

Wandelaars gezocht

De buitenlucht in is niet voor iedereen vanzelfsprekend, genieten van de wind door de bomen en de zon op je huid. Gun je de bewoners van Theodotion een uitstapje, ga met iemand wandelen. De waardering is groot.

Hockeycoach voor het team aangepast hockey

Een leuke groep hockeyers met verstandelijke beperking zoekt vanaf september begeleiding voor de training op zaterdagmiddag. In Laren traint het team wekelijks van 14:00 tot 15:30 uur. Is dit iets voor jou?

Contact

De coördinator VC BEL is afwezig tot 4 augustus. Mail alvast voor informatie over de vacatures of voor een afspraak naar info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.