Kapper voor het beautyteam van de Draaikom Kun jij knippen, stylen, verven en wil je deel uitmaken van het beautyteam? Kom je talent inzetten en laat bewoners uit de buurt er weer mooi uitzien.

Dagbesteding de Ontmoeting in Huis van Eemnes
De Ontmoeting is op zoek naar iemand die affiniteit heeft met ouderen en kwetsbaren. Vind je het leuk om binnen de groep een-op-een een luisterend oor te zijn voor mensen, te begeleiden bij creatieve bezigheden, een spelletje te spelen en een lunch te organiseren?

Voorzitter van het bestuur, Alzheimer Nederland
Wij zoeken een initiatiefrijke voorzitter met een netwerk in de regio. Ben jij een verbinder, enthousiasmerend, een bruggenbouwer en resultaatgericht? Neem dan contact op.

Voorlichter en fondswerver scholenteam voedselbank
Heb jij affiniteit met de doelstelling van de voedselbank en versta je de kunst dit over te brengen aan jongeren? Dan zoeken we jou voor ons scholenteam. Je geeft voorlichting en het organiseert inzamelingsacties of je geeft een gastles. Ben jij enthousiast hiervoor? Laat het ons weten.

Hardloopmaatje voor Brian
Brian is 28 jaar, woont in Huizen, werkt, heeft autisme en is een enthousiast hardloper. Hij is flexibel in de uren die hij af kan spreken. Hou je ook van hardlopen en wil je een keer samen op pad?

Maatjes gezocht
Verschillende mensen in Blaricum, Eemnes en Laren zijn op zoek naar een maatje voor gezelschap en ondersteuning bij activiteiten. Je kunt fietstochten maken met een mevrouw met hersenletsel, Indisch koken, schaken of samen de hond uitlaten. Wilt u de dag van een buurtgenoot opvrolijken? Laat het ons weten.

Contact 
De inloopuren zijn er weer!
Op dinsdag in Laren en donderdag in Eemnes, op afspraak in Blaricum.

Neem voor informatie over de vacatures of voor een afspraak contact op met Priscilla van der Vegte, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op
www.vcbel.nl.