Vrijwilliger BoekStart café

Op dinsdag is er wekelijks van 9.30 – 11.30 uur een BoekStart café in de bibliotheek in het Huis van Eemnes, Je ontvangt jonge kinderen en hun ouders in de bibliotheek en zorgt er samen met een andere vrijwilliger voor dat er speelgoed, koffie en thee klaar staat en je wordt, op afstand, bijgestaan door de jeugdspecialist.

Nardinclant zoekt projectmedewerker cultuur

Om de plannen rondom de kunstwerken in de tuin verder vorm te geven. Denk aan programmering, marketing en communicatie. Wil jij op een mooie plek jouw kennis van kunst, cultuur en natuur inzetten? Laat het ons weten.

Voorlezen bij ouderen met dementie

Wil jij VoorleesKracht worden? En regelmatig verhalen, poëzie of artikelen voorlezen aan ouderen met een vorm van dementie? Genieten van woorden en taal, luisteren naar een stem, geeft ouderen een prikkel om met elkaar te praten en elkaar verhalen te vertellen. Het samen zijn in de groep verbindt bewoners! Doe je 1 x per 2 weken mee?
Vrijwilliger preventief huisbezoek

Je spreekt 80-jarigen eenmalig thuis over wonen en leefsituatie en geeft informatie en advies. Je wordt begeleid door een coördinator. Je maakt deel uit van een team met 5 vrijwilligers preventief huisbezoek. Ga je graag met ouderen in gesprek, werk je het liefst zelfstandig en vind je het leuk om je eigen tijd in te delen?

King Arthur zoekt chauffeurs

Help jij onze mensen met dementie naar de dagbesteding te komen? Door ze als vrijwilliger chauffeur in onze 9-persoonsbus op te halen en thuis te brengen? Ophalen is rond 9.00 uur en thuisbrengen rond 16.00 uur. Past dit in jouw schema?

Contact
Neem voor informatie over de vacatures contact op met Priscilla van der Vegte, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl. Persoonlijk afspreken kan ook, je bent welkom.