Theodotion zoekt versterking Vooral tijdens het ontbijt. Wil je helpen met broodjes, pap klaar maken, kopje thee/koffie serveren en wat gezelligheid bieden aan de ontbijttafel(s)? De tijden zijn van 08.00 uur - 09.30 uur. Elke dag ben je welkom. Ook in het weekend.

De bewoners van Theodotion willen ook we eens een dagje op stap. Ga je mee als begeleider? Of lijkt het je leuker om bewoners op te halen zodat ze de kerkdienst op zondagochtend bij kunnen wonen? Er is nog veel meer te doen, neem contact op als je meer wilt weten.

Alzheimer Nederland zoekt een voorzitter voor de afdeling Gooi en Omstreken
De afdeling behartigt de belangen van mensen met dementie en hun mantelzorgers in de regio. De afdeling zoekt een enthousiaste, ondernemende bestuurder. Heb je een relevant netwerk in de regio en ben je communicatief vaardig? Het bestuur maakt graag kennis met je. Zet je je liever in als penningmeester? Ook dan zijn er mogelijkheden.

King Arthur zoekt chauffeurs
Help jij graag mensen met dementie naar de dagbesteding te brengen? Door ze als vrijwilliger chauffeur in een 9-persoonsbus op te halen en thuis te brengen? Ophalen is rond 9.00 uur en thuisbrengen rond 16.00 uur. Past dit in jouw schema?

Kringloopwinkel de Draaikom zoekt verkopers
De kringloopwinkel heeft een aantrekkelijk aanbod goede en bruikbare spullen voor bewoners. Lijkt het jou leuk de winkel netjes te houden en klanten te helpen? Hou je ervan verrast te worden door spullen die nog heel goed zijn om een tweede leven te geven? Ben je in voor een praatje met klanten van de kringloopwinkel?

De Draaikom wil graag een gezellig en gemotiveerd team laten werken in de kringloopwinkel. Heb jij ideeƫn? Ben je een paar uurtjes per week, of meer, beschikbaar? Laat het ons weten of kom eens langs.

Contact
Neem voor informatie over de vacatures contact op met Priscilla van der Vegte, coƶrdinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.

Persoonlijk afspreken kan ook, je bent welkom.