Afbeelding
Foto: Muziekvereniging Crescendo Baarn

Studieorkest Crescendo Baarn treed op in Eemnes

Cultureel

EEMNES - Het studieorkest van Crescendo Baarn geeft op zondagmiddag 21 november een matinee-concert in het Huis van Eemnes. In samenwerking met het Clarinet Choir en het slagwerkensemble van Crescendo.

Het studieorkest, onder leiding van Bastiaan Uijl, telt 25 muzikanten en bestaat uit leerlingen die het muziekdiploma A hebben gehaald en  gevorderde muzikanten die een tweede instrument bespelen. Op 21 november spelen ze een gevarieerd programma met onder andere Anastasia, Lord of the Rings en Radar Love.

Ook het Clarinet Choir is onder leiding van Bastiaan Uijl. Op het programma staat Caprice for clarinets, Rikudim en Mozart Magic Flute. Het Clarinet Choir is één van de ensembles binnen Crescendo en bestaat uit besklarinetten, een alt-, es-, en een basklarinet.

Het slagwerkensemble bestaat uit gevorderde slagwerkers die op melodische en ongestemde slagwerkinstrumenten spelen. Onder leiding van Jaap Firet repeteert dit ensemble wekelijks op de zondagmiddag. Op het programma staat onder andere La Valse D’Amelie, Jackson’s Groove en Danza Italiano.

Kaarten voor het concert kosten 10 euro en voor kinderen tot 13 jaar 5 euro. Graag vooraf reserveren via www.crescendobaarn.nl. U ontvangt vervolgens de toegangskaart in de mail. Het adres van de locatie is: Huis van Eemnes; Noordersingel 4, 3755 EZ  Eemnes. Het theater is verplicht de geldende coronamaatregelen te hanteren.

Ook (weer) muziek maken?
Binnen alle onderdelen van Crescendo is plaats voor beginnende en gevorderde muzikanten. Interesse om ook muziek te maken? Kom dan eens kijken en luisteren op een repetitieavond. Zie www.crescendobaarn.nl