Een kunstwerk uit de expositie.
Een kunstwerk uit de expositie. Foto: Stichting BEL Art

BEL-artiesten in het zonnetje gezet

Cultureel

EEMNES - Na bijna twee jaar geen tentoonstellingen gezien te hebben in het BEL-kantoor door COVID-19, is het eindelijk tijd voor een nieuwe tentoonstelling in het BEL Kantoor in Eemnes. Met de tentoonstelling ‘BEL-ARTiesten’ stellen leden van de Stichting BEL-Art tot en met eind december hun eigen werk tentoon. 

Er is werk te zien van Kees Kerkhof, Elize van der Werff, Bia Maas en Karin de Boer. “Normaliter stellen de kunstenaars binnen de Stichting BEL-Art het werk van anderen tentoon, maar het is nu tijd om hun eigen werk in het zonnetje te zetten”, meldt stichting BEL-Art. 

De natuur inspireert Kees Kerkhof het meest. In zijn werken verwerkt hij vooral oliepastelkrijt, maar hij maakt ook portretten met inkt. Karin de Boer specialiseert zich in fotografie en schildert al meer dan twintig jaar. Bia Maas houdt zich voornamelijk bezig met beeldende kunst. Ze heeft veel gereisd en wat ze tijdens haar reizen ervaarde en zag vormt het materiaal voor al haar kunstwerken. Elize van der Werffs grote passie is tekenen en schilderen. Daarnaast houdt ze van fotograferen en werkt ze met klei. Ze gaf dan ook jarenlang boetseerlessen. 

De tentoonstelling is tot en met eind december te zien tijdens openingsuren van het BEL Kantoor (gemeentehuis) aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. Wilt u ook exposeren in het gemeentehuis? Zie dan de website www.belartexpositie.nl.