Afbeelding
Foto: Pexels.com

Toneelvereniging Deo et Arti presenteert “Judas”

Cultureel

EEMNES - Toneelvereniging Deo et Arti presenteert volgende maand de primeur: “JUDAS“, gebaseerd op het al te bekende boek van Astrid Holleeder. De psychologische theaterthriller is geschreven door Sophie Kassies. Het is een primeur doordat het voor het éérst in Nederland te zien is en wordt gespeeld. Het wordt geregisseerd door Johan Verheij.

Wat er laten zien wordt is de kant van het verhaal van de belangrijke vrouwen in Holleeder’s leven. Zijn zussen, moeder en nichtje dus. JUDAS brengt het heftige verhaal van de vrouwen in beeld, die immers nog altijd in angst leven voor de mogelijke dood. Ze proberen zich sterk te houden door middel van hun onderlinge relaties te onderhouden en zelf overeind te blijven staan. JUDAS gaat over vier sterke vrouwen die een normaal bestaan proberen te leiden in een zware tijd vol met liefde, dood en verraad.

Op 13, 14 en 15 januari zijn ze te zien in het Huis van Eemnes, op de Noordersingel. De aanvang is 20.15 uur. De entree is 15 euro en kaarten zijn te bestellen via www.huisvaneemnes.nl.