Afbeelding
Foto: Bob Awick

Online supermarkt Crisp nieuwe sponsor Larensche Mixed Hockey Club

Sport

LAREN - Larensche Mixed Hockey Club heeft er een nieuwe sponsor bij: Crisp, de supermarkt-app voor vers eten. De online super, die zich vooral richt op jonge gezinnen met kinderen, levert de komende 3 jaar niet alleen financieel een bijdrage, maar ook met lekkere producten voor op en naast het veld.

Tetske van Loon is marketing manager bij Crisp, en zelf ook enthousiast hockeyer. “Bij Crisp zijn we trots dat we Laren kunnen steunen. Niet alleen financieel maar ook met het delen van de kennis over gezond eten. Het is belangrijk om dat van jongs af aan al mee te krijgen. In onze Crisp-app vind je met zorg en aandacht gemaakte producten die je juist als sporter goed kunt gebruiken,”  aldus, van Loon.

De Larensche Mixed Hockey Club is ontzettend blij met de steun van Crisp. Niet alleen op financieel vlak, maar ook met de fantastische app waarmee gezinnen die doordeweeks een druk leven hebben en ook in het weekend niet stilzitten, tussen de bedrijven door hun gezin toch van goed eten kunnen voorzien. De hockeyclub wilt de kinderen bewust maken van de impact van goede voeding op hun hockey prestaties. “We investeren veel tijd in de ontwikkeling van technische en tactische skills, en daar vormt goede voeding een belangrijke aanvulling op,” vertelt Joris Vreeburg, voorzitter van de hockeyclub.

Leden van de Larensche Mixed Hockey Club ontvangen nu €15 gratis shoptegoed bij hun eerste Crisp-bestelling: https://crisp.nl/code/larensche