Rekenwonder gezocht voor het Brinkhuis Heb je ervaring met facturen inboeken, hou je van budgetteren en het overzicht houden? Wil jij de financieel directeur helpen bij de administratie? Je bent welkom om je talent in te zetten.

Het magazijn van de voedselbank zoekt een manager voor Koel, Vries en Vers
Op maandag en dinsdag ga je samen met het team de inkomende etenswaren op houdbaarheidsdatum bekijken en beslissen wat direct in een voedselpakket kan of bewaard wordt. Je zorgt voor de voorraad van KVV.

Breng jij ’s ochtends een 12-jarige van Eemnes naar school in Huizen?
De komende drie maanden zit een meisje in een speciale klas op een andere locatie en er is geen leerlingenvervoer. Misschien rij jij toch die kant op en kun je haar om 8.30 aan haar schooldag laten beginnen? Een of meer dagen, alleen brengen. Reageer snel!

IMC on Tour zoekt begeleiding bij excursies en klassenopdrachten
Nieuwkomerskinderen in twee leeftijdsgroepen (9-12 en 12-17 jaar) krijgen elke week extra lessen van bevlogen professionals (vrijwilligers) die gepassioneerd vertellen over hun beroep en vakgebied. Wil jij ook helpen bij het maken van beeldende vormingsopdrachten, begeleiding bij excursies of aan technische opdrachten en proeven werken. Neem contact op met de vrijwilligerscentrale.

Cursusbegeleider talen bij de Volksuniversiteit
Hou je van talen en vooral ook van het organiseren van cursussen? De Volksuniversiteit kan versterking gebruiken om het programma samen te stellen en te evalueren. De docenten hebben graag een aanspreekpunt voor al hun vragen. Weet jij het antwoord?

Activiteitenbegeleider bij Theodotion
Op woensdagmiddag (14.00 - 16.00 uur) is het altijd gezellig bij Theodotion. Dan gaan de bewoners met elkaar iets doen. Wil jij meedoen als begeleider?

Contact
Neem voor informatie over de vacatures contact op met Priscilla van der Vegte, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl. Persoonlijk afspreken kan ook.