Singer Laren krijgt geld voor de restauratie van het Anna Singer-capitool in de tuin.
Singer Laren krijgt geld voor de restauratie van het Anna Singer-capitool in de tuin. Foto: Singer Laren

Lakeland Foundation steunt Singer en Theater Blaricum

Cultureel

LAREN/BLARICUM - De Lakeland Foundation, die goede doelen in Gooi en Omstreken omstreken ondersteunt, heeft de Singer Memorial Foundation in Laren en Het Theater in Blaricum financiĆ«le steun toegezegd. 

Met een bijdrage van 5.000 euro maakt de Lakeland Foundation de restauratie van het Anna Singer-capitool in de tuin van het Singer Museum mogelijk. Het Theater in Blaricum krijgt een subsidie van 1.600 euro zodat ze stoelverhogers voor kinderen kunnen aanschaffen.

De Lakeland Foundation
De Lakeland Foundation is een particulier fonds, opgericht door de familie Bekouw uit Laren. De foundation maakt al ruim dertig jaar door middel van financiƫle bijdragen kleinschalige projecten die van maatschappelijk nut zijn in de regio Gooi en Omstreken mogelijk.

Degene die een aanvraag indienen voor ondersteuning hebben een non-profit doelstelling en willen het liefst de uitvoering van het project zelfstandig tot stand brengen. 

Het fonds wordt ondersteund door bestuursleden met een breed sociaal netwerk in deze regio. Alle voorwaarden en mogelijkheden voor ondersteuning staan beschreven op de website van de stichting www.lakelandfoundation.nl.