Vier jaar geleden was er ook een politiek café.
Vier jaar geleden was er ook een politiek café. Foto: Jacqueline Roest (archief)

Politiek Café ‘t Gooi in teken van gemeenteraadsverkiezing

Politiek

LAREN - Politiek Café ‘t Gooi organiseert 14 februari en 7 maart bijeenkomsten in het Brinkhuis in Laren om kiezers te informeren voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Het politiek café van maandag 14 februari zal geleid worden door journalist Ton Verlind, oud presentator van Brandpunt en oud-mediadirecteur KRO. Thema van die avond is ‘De Afrekening’.

De deelnemende debaters, zowel van de coalitie- als van de oppositiepartijen, zullen worden ondervraagd over hun resultaten de afgelopen vier jaar.

Debat
Waar zijn ze trots op en wat ging er fout? Deelnemers aan het debat zijn Larens Behoud met wethouder Peter Calis, VVD met fractielid Hans Faas, Liberaal Laren met fractievoorzitter en lijsttrekker Jacqueline Timmerman, CDA met voorzitter Ton Soetekouw, Groen Laren met lijsttrekker en fractievoorzitter Bart Vos en D66 met zijn huidige fractievoorzitter Nico Wegter.

Het tweede debat in het Brinkhuis zal plaatsvinden op 7 maart en gepresenteerd worden door Erik de Zwart.

Vol is vol
De organisatie zal een en ander laten plaatsvinden met inachtneming van de corona maatregelen. Er kunnen ongeveer 75 toeschouwers aanwezig zijn, die ook volop de gelegenheid krijgen zich met het debat te bemoeien en vragen te stellen.

De bijeenkomsten in het Brinkhuis beginnen om 20.00 uur. Iedereen is welkom, maar vol is vol! Ook zullen de debatten live worden gestreamd via Dorpsradio Laren en later, op 6 maart, uitgezonden worden door regionale radiozender NH Gooi.