De poster waaraan te zien is waar de stickers verkrijgbaar zijn.
De poster waaraan te zien is waar de stickers verkrijgbaar zijn. Foto: Singer Laren

Speciaal Singer stickerboek met ruilmiddag

Cultureel

LAREN - Stickers sparen, het is de manier om de Singercollectie, de geschiedenis van Laren en de door Els Blokker-Verwer geschonken Collectie Nardinc beter te leren kennen.

Voor de fanatieke verzamelaars is er goed nieuws: op dinsdag 1 maart tussen 15.00 en 17.00 uur kunnen dubbele exemplaren geruild worden tijdens een ruilmiddag in Singer Laren.

Speciaal ontworpen
Het speciaal daarvoor ontworpen stickerboek, waarin kunstliefhebbers 100 stickers kunnen verzamelen, is een actie van Singer Laren en Bijzonder Laren voor de inwoners van Laren. De stickers zijn gewild.

Om de schenking van de Collectie Nardinc en de opening van de nieuwe Nardinczalen te vieren, kunnen bij diverse winkeliers in Laren stickers gespaard worden voor het Singer stickerboek.

Spaaractie
Bij een besteding van minimaal 10 euro ontvangen verzamelaars een pakje met vijf schilderijenstickers met een maximum van drie pakjes per aankoop. De spaaractie loopt nog door tot en met vrijdag 18 maart.

Op dinsdag 1 maart is de ruilmiddag in Singer Laren tussen 15.00 en 17.00 uur en op dinsdag 9 maart is de Nardinczalen met daarin de Collectie Nardinc voor het eerst te bezoeken.

Afsluiting
Zaterdag 18 maart is de laatste dag om stickers te verzamelen met als afsluiting in de avond een feestelijk programma voor alle inwoners van Laren, indien de coronamaatregelen dat op dat moment toelaten.

Op vertoon van een vol stickerboek kunnen die avond mooie prijzen gewonnen worden. Kijk voor meer informatie over het stickerboek en deelnemende winkels op singerlaren.nl/stickerboek.