Een cake wordt afgeleverd bij Tergooi
Een cake wordt afgeleverd bij Tergooi Foto: Pax Kinderhulp Eemnes

Valentijnstaarten voor Gooise zorginstellingen van Pax Kinderhulp Eemnes

Mensen

EEMNES - Verschillende zorginstellingen in de het Gooi ontvingen afgelopen zaterdag een speciale carrotcake voor Valentijn. De cakes waren over van een verkoopactie van Pax Kinderhulp Eemnes.

“’Wat is dit leuk’ was een veel gehoorde opmerking bij het bezorgen van de speciale Valentijnscakes bij meerdere Gooise zorginstellingen”, aldus de werkgroep.

Speciaal voor Valentijnsdag bracht Pax Kinderhulp Eemnes prachtig gedecoreerde carrotcakes, worteltaart, aan de man. 

Honderd cakes
“Via de website konden mensen de lekkernij bestellen. Deze werd vervolgens zaterdagmorgen thuis of bij hun geliefde bezorgd.”

“Maar liefst honderd cakes werden er die ochtend afgeleverd. Dit leverde zo’n € 400,- op voor het werk van Pax Kinderhulp.”

Steuntje in de rug
De werkgroep besloot de resterende taarten, als steuntje in de rug, bij een aantal zorginstellingen in het Gooi af te leveren.

Zo kregen in Laren Theodotion, de Stichtse Hof, Julianaoord en Johanneshove een aantal cakes. Ook Voor Anker in Huizen en Happy Home in Eemnes werden getrakteerd. 

Tergooi
De grootste partij Valentijnscakes was voor Tergooi Hilversum en Blaricum. “Zo kon er op Valentijnsdag heerlijk gesmuld worden en kijkt Pax Kinderhulp terug op een zeer geslaagde actie.”

“We kregen ter plekke enorm leuke reacties, maar ook werden we per mail extra bedankt voor deze leuke geste.”