Dierverzorger bij de Egelopvang De Egelopvang vangt ongeveer 1000 egels per jaar op, die gewond, verweesd of ziek/ondervoed zijn met als doel ze weer gezond terug te plaatsen in de natuur.

Houd je van deze dieren en werk je graag mee aan de opvang? De egel wordt dagelijks bekeken en gewogen, voedsel kan worden voorbereid en soms geef je een flesje. Het werk wordt gedaan door een vast kernteam van alle leeftijden en achtergronden, dat voor veel gezelligheid zorgt. De opvang is 7 dagen per week open en je bent van harte welkom als vrijwilliger!

Schaakmaatje in Huis van Eemnes
Hou jij ook van schaken?
Net als een meneer van 76 op de dagbesteding? Hij is er niet heel erg goed in, maar zou het heel leuk vinden om regelmatig met iemand een potje te schaken, hoeft niet al te serieus. Gewoon gezellig. Op de dinsdagen rond 11.00 uur, 1x per week of 1x per maand.

IT-vrijwilliger bij Stichting Vier het Leven
Het team van vrijwilligers op de IT-afdeling kan uitbreiding goed gebruiken. Er wordt gewerkt met James, een ‘open’ applicatie waarbij de organisatie de inrichting en werking grotendeels zelf bepaalt. Zie jij het zitten om als functioneel applicatiebeheerder de applicatie te onderhouden en als ontwikkelaar een belangrijke bijdrage te leveren aan een betere werking en inrichting van het systeem?
Zo zorg jij ervoor dat senioren naar het theater kunnen met een begeleider, samen genieten.

De bewoners van Theodotion willen graag een mooi terras
Voel je ook het voorjaar in de lucht hangen? Gun jij het de bewoners van Theodotion om daar op hun terras van te genieten? Ben je handig met het aanleggen van een terras? Meld je dan aan, binnenkort willen ze van start gaan om in een week tijd een aangenaam terras te plaatsen.

Contact
Neem voor informatie over de vacatures contact op met Priscilla van der Vegte, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl. Persoonlijk afspreken kan ook, wees welkom. Op de oneven donderdagen ben ik in het Brinkhuis (10.00-11.30 uur) en Huis van Eemnes (12.00-13.30 uur).