Soares Parket B.V. heeft sinds januari ook een showroom in Laren.
Soares Parket B.V. heeft sinds januari ook een showroom in Laren. Foto: Bob Awick

LAREN De showroom van Soares Parket B.V. is sinds 4 januari gevestigd aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 5. Het bedrijf had al veel klanten in Laren en daarom was dit een logische stap.

Soares Parket bestaat al 28 jaar en Laren is de derde plaats waar een showroom werd geopend. Momenteel zijn er 20 mensen fulltime werkzaam; 16 van hen zijn ervaren parketteurs. 

Bedrijfsleider Robert-Jan Rieder: "We zijn een traditioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in ambachtelijk parket en verouderde vloeren in alle denkbare patronen. Ook leveren wij plankenvloeren en lamelparketvloeren. Tevens renoveren en restaureren we bestaande vloeren.” Voor meer informatie: www.soaresparket.nl.

Di Legno

"Verder zijn wij de Di Legno Concept Store voor Nederland en dat willen we ook in ’t Gooi uitstralen." Soares Parket is dé parketspecialist op het gebied van Di Legno, verouderde eiken parketvloeren die de uitstraling hebben van een doorleefde en vele jaren oude vloer."

"Voor deze verouderde vloeren gebruiken we hoofdzakelijk het beste Franse eikenhout, dat gewonnen wordt uit duurzaam beheerde bossen."

Internationaal

Behalve in Nederland is Soares Parket ook actief in het buitenland. De uitgebreide kennis van houten vloeren, het ambachtelijk vakmanschap bij het leggen en de service zorgen voor een voortdurend groeiende klantenkring.

Een vloerenbedrijf met een persoonlijke aanpak: dat is Soares Parket. "In de showrooms in Haarlem, Amstelveen en Laren stellen wij de klant centraal en geven wij persoonlijk advies. De liefde en passie voor het vak staat garant voor kwalitatief hoogwaardige parketvloeren."

In de woning

“Van tevoren gaan we in de woning kijken en daarna wordt het parket pas gelegd. Daarnaast leggen we houten vloeren in combinatie met vloerverwarming en -koeling."“We zijn pas blij als de klant dat ook is. Zijn vloer is immers onze showroom! De mond-tot-mondreclame werkt goed. We zien klanten terug als ze gaan verhuizen, maar ook hun kinderen en kennissen komen bij ons. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring krijgt de klant de vloer die het beste bij hem past."