Burgemeester Roland van Benthem lanceerde de stemhulp vanmiddag in de bibliotheek.
Burgemeester Roland van Benthem lanceerde de stemhulp vanmiddag in de bibliotheek. Foto: Gemeente Eemnes

Stemhulp verkiezingen Eemnes gelanceerd

Politiek

EEMNES - Burgemeester Roland van Benthem en en een aantal lijsttrekkers hebben vanmiddag de Stemhulp Eemnes gelanceerd. Dit deden ze door deze zelf in te vullen op de verkiezingscomputer van Bibliotheek Gooi en meer.

Burgemeester Roland van Benthem: “De gemeenteraad beslist over onderwerpen die voor u als inwoner belangrijk zijn. Van verkeer tot sport, van woningbouw tot klimaat, van groen en spelen tot onze voorzieningen. Daarom is het belangrijk dat u uw stem uitbrengt bij de gemeenteraadsverkiezing. Nog geen keuze gemaakt? Raadpleeg de stemhulp!”

Zelf invullen
Vanaf nu is het ook mogelijk om de stemhulp zelf in te vullen. Dit kan op de speciale verkiezingspagina op de site van de bibliotheek bibliotheekgooienmeer.nl, thuis via www.mijnstem.nl/eemneskiest of op de computer in de bibliotheek. 

Op deze site staan ook alle partijprogramma’s. Het is mogelijk om die live te komen lezen in de bibliotheek met een kop koffie erbij in het Huis van Eemnes.

Debat
Op donderdag 3 maart om 20.00 organiseert de bibliotheek ook een debat in het Huis van Eemnes aan de Noordersingel.

Stellingen hiervoor kunnen ingeleverd worden via info@bibliotheekgooienmeer.nl of in de speciale stellingenbus in de bibliotheek.