Afbeelding
Foto: De zonnebloem Eemnes

Zonnebloem Eemnes zoekt vrijwilligers

Mensen

EEMNES - Zonnebloem Eemnes zoekt vrijwilligers. De komende jaren wil de Zonnebloem er voor nog meer mensen in Eemnes kunnen zijn en daarvoor zijn meer mensen nodig. 

Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend.

Zeker in coronatijd is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Zonnebloemvrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

Eemnes
Ook in Eemnes zijn vrijwilligers van de Zonnebloem actief. Ze gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1-op-1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig.

Goed gevoel
Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen.

De Zonnebloem koppelt nieuwe vrijwilligers als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen.

Interesse
Wie interesse heeft kan komen kennismaken. Dan bekijkt de Zonnebloem samen waar je waar interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten.

Neem contact op met Yvonne van Es via zonnebloem.eemnesbezoek2@gmail.com of 035-5317419.