Els Blokker, Jan Rudolph de Lorm, Prinses Beatrix en Evert van Os in Singer Laren
Els Blokker, Jan Rudolph de Lorm, Prinses Beatrix en Evert van Os in Singer Laren Foto: Alexander Marks

Inwoners Laren en Blaricum uitgenodigd voor feest Singer Laren

Cultureel

LAREN - Inwoners van Laren en Blaricum zijn vrijdag 18 maart uitgenodigd voor een feestelijke avond in Singer Laren. Dit vanwege de heropening van het museum. 

Prinses Beatrix opende 8 maart het vernieuwde Singer Laren de tentoonstelling Sluijters en de modernen. Collectie Nardinc, waarin de indrukwekkende privéverzameling Collectie Nardinc die Els Blokker-Verwer aan Singer Laren schonk voor het eerst wordt getoond.

Programma

Het feestelijke programma start om 17.00 uur met een activiteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onder begeleiding van kunstenaar Dineke Soer worden in het Singer Atelier tot 19.30 uur feesthoedjes gemaakt.

Het Singer café is open en er kan heerlijk gegeten worden. Van 21.00 tot 23.00 uur treedt Sonny met pianist op in de villa. En natuurlijk het allerbelangrijkste: in de nieuwe Nardinczalen kan de tentoonstelling Sluijters en de modernen.Collectie Nardinc bekeken worden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Sonny treedt op vanaf 21.00 uur.

De toegang tot het museum en het Singer Atelier is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Kans op mooie prijzen
Degene die afgelopen weken de Collectie Nardinc in stickers gespaard hebben. Kunnen hun volle stickerboek mee naar het feest op 18 maart nemen en kans maken op mooie prijzen.

Denk aan een privé rondleiding door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm, iets bijzonders uit de Singer Shop of een workshop in het Singer Atelier.

“We verklappen nog niets, maar een ding kan ik verzekeren, Singer Laren pakt uit! We gaan er een mooi feest van maken,” aldus algemeen directeur Evert van Os.

Aanmelden is vereist en kan via de website www.singerlaren.nl/feestvoorlaren.  

Een impressie van de opening door Koningin Beatrix: