De workshop vindt plaats in het Brinkhuis.
De workshop vindt plaats in het Brinkhuis. Foto: Bob Awick

Creatieve en muzikale workshop ‘Klinkend Schilderen’

Cultureel

LAREN - Muziekvereniging St. Jan gaat een creatieve en muzikale workshop geven, genaamd ‘Klinkend Schilderen’.

Dit is een dagactiviteit voor kinderen van 8 tot 10 jaar, waarbij zij mogen schilderen op muziek en zelf muziek kunnen maken. 

Vakantieactiviteit
Deze leuke vakantieactiviteit gaat plaatsvinden op maandag 25 april van 10.00 tot 15.00 uur in het Brinkhuis in Laren. Onder leiding van muziekdocente Kim Schimmel en de Larense kunstenares Mickey Beutick-Warren.

Na het beluisteren van verschillende soorten muziek gaan de kinderen aan de slag met hun eigen idee en fantasie om de muziek te verbeelden. Met een gezamenlijke lunch wordt het ochtendprogramma afgesloten.

100 jaar
Het is ook nog een bijzonder jaar, want De Larense Muziekvereniging St. Jan bestaat dit jaar 100 jaar.

Omdat dit een bijzonder feit is, worden er diverse activiteiten georganiseerd  voor de bewoners van Laren en omgeving. De workshop ‘Klinkend Schilderen’ hoort hierbij. 

Aanmelden
Kosten voor deelname zijn 25 euro. Dit bedrag is inclusief lunch, materiaal, professionele begeleiding én een toegangskaart voor het Wij(n) Laren Concert op zondag 12 juni ter waarden van 20 euro voor begeleidende ouder met kind.

Kinderen van 8 tot 10 jaar kunnen zich aanmelden via 06-20453856, of via mail: info@stjanlaren.nl. Aanmelden kan tot en met 18 april.