De gebroeders Rozestraten in hun vernieuwde showroom.
De gebroeders Rozestraten in hun vernieuwde showroom. Foto: Bob Awick

Guus Hiddink onthult nieuwe naam Rozestraten

HUIZEN Het audio- en videobedrijf Bang & Olufsen Rozestraten verandert vrijdag 22 april van naam. De nieuwe naam die op de gevel komt, luidt Rozestraten Audio & Video en zal worden onthuld door voormalig voetbaltrainer Guus Hiddink. De onthulling zal tussen 13.00 en 14.00 uur plaatsvinden. Maar dat is nog niet alles. 

De showroom is inmiddels verbouwd én er heeft een uitbreiding van het assortiment plaatsgevonden. Mensen worden op zowel 22 als 23 april gastvrij ontvangen aan de Havenstraat 17 met een hapje en een drankje. De dagen krijgen een feestelijk tintje. Zo kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier een kijkje komen nemen in de showroom.
De broers Steven en Robert Rozestraten namen het bedrijf op 1 oktober 2011 over van Rob Schipper. Het bedrijf groeide uit tot een van de grootste en meest gespecialiseerde van het land. Klanten kunnen er terecht voor televisies, audiosystemen, luidsprekers, videoapparatuur, draadloze systemen en een goede wifi-installatie.
Klanten van Rozestraten Audio & Video komen niet alleen uit 't Gooi, maar uit heel Nederland. De eigenaren willen de klant zo veel mogelijk ontlasten en verkopen producten van hoogwaardige kwaliteit. De broers zijn van mening dat bij die hoge kwaliteit ook een uitstekende service hoort.

Service

"We onderscheiden ons puur vanwege de service. Ons bedrijf beschikt over eigen monteurs voor het plaatsen en repareren van de audio- en videoapparatuur. Indien mogelijk gebeurt dat nog dezelfde dag."
“Aangezien ons bedrijf al sinds 1974 in Huizen is gevestigd, zijn we voor iedereen in het Gooi zeker een vertrouwd gezicht. Over onze locatie aan de Havenstraat zijn we zeer tevreden. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid.”
Rozestraten Audio & Video verwent de muziekliefhebber met gespecialiseerde, hoogkwalitatieve merken als Loewe, NAD en DALI, maar verkoopt ook merken als Bluesound, SONOS, LG en Samsung, die voor een groter publiek bereikbaar zijn.
"Sommige mensen denken dat we een dure winkel zijn, maar ze weten niet dat ze bij ons ook terecht kunnen voor minder kostbare apparatuur. Ze kunnen hier gerust komen kijken en luisteren. In de nieuwe showroom zijn alle merken mooi gepositioneerd.” De broers werken al meer dan 30 jaar samen en kijken ernaar uit om iedereen in hun vernieuwde showroom vrijblijvend te ontvangen.