Wethouder Wilma de Boer-Leijsma kocht het eerste lot van vrijwilligster Ria Elders-Post. Ria verkoopt al vele jaren loten in haar eigen woonomgeving en aan familie.
Wethouder Wilma de Boer-Leijsma kocht het eerste lot van vrijwilligster Ria Elders-Post. Ria verkoopt al vele jaren loten in haar eigen woonomgeving en aan familie. Foto: De Zonnebloem Eemnes

Indrukwekkende prijzen te winnen met de jaarlijkse Zonnebloemloterij

Mensen

EEMNES - De jaarlijkse Zonnebloemloterij is weer van start gegaan, ook in Eemnes. Met de opbrengst wordt er iets georganiseerd om naar uit te kijken voor mensen met een fysieke beperking.

Denk aan een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit, gezellig pannenkoeken eten, naar een terrasje, een leuke bijeenkomst in het dorp of met een groepje deelnemers van de Zonnebloem en een paar vrijwilligers met een bustocht het land in. Het kan allemaal! 

Lotenverkoop
De loten kosten 2 euro per stuk en de lotenkopers maken op hun beurt weer kans op mooie prijzen. Er zijn weer duizenden prijzen te winnen waaronder ook geldprijzen.

De hoofdprijs is maar liefst 15.000 euro. Daarnaast zijn er vele prijzen in natura, zoals e-bikes, een vakantie in eigen land of een leuk dagje uit, laptops, verwenpakketten van Rituals en diverse cadeaubonnen. Ook iets om naar uit te kijken, een win-win situatie dus!

Vrijwilligers langs
Binnenkort komen de vrijwilligers langs de deuren met de loten. Er kan contant en contactloos betaald worden door de aangeboden QR-code te scannen met een mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om contant geld in huis te hebben.

Het is ook mogelijk de loten online te kopen, dit kan heel eenvoudig op: zonnebloem.nl/loten/p/a00452. De trekking vindt plaats op 10 oktober. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.