Het toernooi werd in 2019 voor de laatste keer gehouden.
Het toernooi werd in 2019 voor de laatste keer gehouden. Foto's: The Smashers

Weer Hemelvaarttoernooi The Smashers

Sport

LAREN - Volleybalvereniging The Smashers organiseert donderdag 26 mei na drie jaar afwezigheid het 39/40e Recreatief Volleybal Toernooi.

Op de velden van de sportvereniging SV LAREN ‘99 aan de locatie Laarder Engh, Schuilkerkpad in Laren vindt dit plaats.

Met dit toernooi wil Volleybalvereniging The Smashers het spelen van volleybal promoten en de deelnemers laten genieten van een sportieve en leuke dag.

Activiteiten
Er komen extra activiteiten voor de jeugd, een enorme foodparty en een mooi muzikaal intermezzo.

Zo wordt het 8e lustrum van dit volleybaltoernooi en het 70-jarig jubileum van The Smashers op een goede manier gevierd. Ook wordt de 15.000e deelnemer verwelkomd met een verrassing.

Jeugdteams
De jeugdteams (12-15 jaar) kunnen gratis meedoen. Er wordt een aparte poule samengesteld, waarbij deskundige leiding hiervoor aanwezig is. Er wordt ook een mini-clinic gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Degene die de meest originele naam bedenkt en de gekste outfit in elkaar stelt, mag een leuke prijs in ontvangst nemen. Een deskundige jury kiest de winnaars.

Recreanten
Het toernooi staat open voor recreanten in verschillende categorieën: gemengd, mannen, vrouwen en jeugd. Je kan je inschrijven per straat, familie, school buurt et cetera.

De teams worden dan ingedeeld in groepen van 5 à 6 teams waarbij de poule ongeveer van gelijke sterkte is.

Eerlijk verdelen
Het is erg belangrijk dat men nauwkeurig het inschrijfformulier invult zodat de toernooiorganisatie de poules eerlijk kunnen verdelen op sterkte. Ieder team moet ook een scheidsrechter leveren.

De prijsuitreiking vindt plaats rond 17.00 uur in de kantine van het clubgebouw en als het mooi weer is op het buitenterras.  

Inschrijven
Deelname kost per deelnemend team bedraagt 25 euro, jeugdteams zijn gratis. Het inschrijven kan alleen digitaal, via smashers.nl.

Inschrijven kan tot en met donderdag 19 mei 20.00 uur. Het team wordt definitief ingeschreven als het inschrijfgeld is ontvangen.

Springkussen
De hele dag staat er ook een groot springkussen voor de kinderen op het terrein van het sportcomplex. Kinderen kunnen weer hun gezichten laten schminken in de gekste kleuren.

Tijdens het toernooi vindt ook een loterij plaats, waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden, die door veel Larense middenstanders ter beschikking zijn gesteld.  

Foodtrucks
Vanwege de lustrumeditie van het Hemelvaarttoernooi en het 70 jarig jubileum van The Smashers is er dit jaar de gelegenheid om te blijven eten.

Voor 17,50 euro (inclusief toetje) per persoon of € 16,- (zonder toetje) kunnen deelnemers dit jaar genieten van het aanbod van de foodtrucks die zijn uitgenodigd. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar geldt een tarief van 10 euro. En kinderen van 0-6 jaar zijn gratis.