Paarden kijken met Erik in Blaricum Erik zou graag samen met iemand paarden kijken aan de rand van de wei (le Coultredreef in Blaricum).

Hij is net verhuisd en weet nu de weg er naar toe niet meer. Erik is een gezellige man, die graag een praatje maakt. Hij zit in een elektrische rolstoel die hij zelf kan besturen. Heb jij zin om paarden te kijken? Op woensdag of in het weekend?

Samen boodschappen doen?
In Theodotion woont een gezellige dame in een elektrische rolstoel met duwondersteuning. Ze zou graag eens in de twee weken een boodschapje doen met iemand samen. Ze kan helaas niet meer alleen naar buiten.

Ben jij de vrijwilliger die een uurtje over heeft? Dagdeel is flexibel.

Egels verzorgen op woensdag
De Egelopvang in Huizen vangt ongeveer 1000 egels per jaar op, die gewond, verweesd of ziek en ondervoed zijn. Zeven dagen in de week werken enthousiaste teams aan het herstel van deze mooie dieren. Met als doel ze weer gezond terug te plaatsen in de natuur. Op de woensdagen is versterking nodig.

Wil jij helpen bij het voeren, wegen en de hokken schoonmaken? Je krijgt er veel voldoening van!

Breng je Oekraïense medemens van A naar B
Oekraïense mensen wonen op diverse locaties in de BEL-gemeenten en nemen deel aan het dagelijks leven. Kinderen in Blaricum gaan in Huizen naar school en kunnen soms (nog) niet fietsen. Wil jij het mogelijk maken dat ze op tijd op school komen? En haal je ze ook weer op?

Ook kun je volwassenen van ’t Laer naar de supermarkt brengen. Mensen koken graag zelf, de winkel is niet om de hoek. Heb jij een paar uurtjes tijd? Laat het ons weten.

Contact
Voor meer informatie: Priscilla van der Vegte, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl. Persoonlijk afspreken kan ook, wees welkom. Op de oneven donderdagen ben ik in het Brinkhuis (10.00 - 11.30 uur) en de 1e en 3e donderdag Huis van Eemnes (12.00 – 13.30 uur).