Afbeelding

Nodig Oekraïense vluchtelingen uit voor een etentje bij jou thuis

Buurt / wijk

LAREN - Stichting Eet Mee organiseert voor vluchtelingen uit Oekraïne die in Laren verblijven het project Oekraïners Aan Tafel. Het doel is om de vluchtelingen een zorgeloze avond te bieden en in een huiselijke sfeer inwoners van de gemeente te ontmoeten. 

Als inwoner van de gemeente ontvangen geïnteresseerden dan één of meer Oekraïense vluchtelingen voor een etentje in hun huis. Zij koken dan iets lekkers voor hun gasten of doen dat samen met hen. 

Voor de vluchtelingen is dit een mooie kennismaking met mensen die in de gemeente Laren wonen en hoe zij leven. Voor Oekraïense deelnemers in Laren wordt er een gezellig eetadres gezocht om een keertje aan te kunnen schuiven.

Match
Op basis van ieders wensen en mogelijkheden maakt Stichting Eet Mee een match met de vluchteling en de deelnemer. Meer informatie of aanmelden kan via www.eetmee.nl of telefoonnummer 030-2213498.

Landelijk platform
Eet Mee is een landelijk platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, een goed gesprek leuk vinden en het gezellig vinden om samen te eten, online of bij iemand thuis. Deelnemers zijn stellen, alleengaanden, gezinnen; van student tot gepensioneerd, hier geboren en getogen of nieuw in het land. 

Afbeelding