Bridgen bij De Bridge Gooiers in Blaricum
Bridgen bij De Bridge Gooiers in Blaricum

Vrijdag 12 augustus

PC HelpdeskBEL

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Voor al uw vragen en/of problemen met uw laptop, tablet of smartphone. Iedere werkdag geopend van 10.00 - 12.00 uur. Kosten bedragen € 3,00 per bezoek. Zie ook: www.pchelpdeskBEL.nl.

Formulieren inloop

10.00 uur | Bibliotheek Eemnes

Tijdens de Formulieren Inloop ga jij met een vrijwilliger aan de slag om je financiële vraag te beantwoorden. Dat kan gaan over het aanvragen van DigiD, toeslagen, belasting of een lastig formulier. 

Zaterdag 13 augustus 

Buiten bowls spelen

13.00 uur | Larense Mixed Hockey Club Laren

Iedere week wordt er bowls (buitenste velden) gespeeld op zaterdag of zondag. Het is een gezellige bijeenkomst. Wanneer u contact opneemt met onze secretaris Rinske Jansen, 06-10061187, jansenrf@gmail.com, dan nodigen wij u graag uit om dit spel eens te komen spelen. 

Open dag fotoschool

14.00 uur | De Krachtcentrale
Huizen

De Gooische Fotoschool houd een open dag van 14.00 - 18.00 uur. Graag vertellen we u over het najaarsaanbod workshops en cursussen, maar ook voor algemene fotografie vragen of tips bent u welkom.

Verken het Oude Huizen

14.00 uur | Huizer Museum 

Verken met een ervaren gids het oude historische hart van Huizen. In deze verkenningstocht vertelt de gids naast leuke anekdotes het één en ander over het verleden van Huizen. Kosten € 5,00 p.p.

Zondag 14 augustus 

Gonnie en Gijsje 

15.00 uur | Huis van Eemnes 

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud.  

Dinsdag 16 augustus 

Samen lunchen ASGM

12.31 uur | Restaurant Het wapen van Huizen 

Samen gezellig lunchen, de consumpties zijn voor eigen rekening. Aan- en afmelden voor 14 augustus bij Ties op 035-5258205 met vermelding van uw telefoonnummer. 

Scabble

14.00 uur | Wijkcentrum Holleblok Huizen

Ontmoet buurtgenoten tijdens deze gezellige scrabble middagen. Loop gerust eens binnen. Iedere dinsdag van 14.00 uur tot 16.30 uur. Informatie en/of aanmelden: Barbara Lith, blith@versawelzijn.nl. 

Woensdag 17 augustus 

Wandelvoetbal voor dames

10.30 uur | Sportvereniging
Huizen

Elke woensdag spelen momenteel 8 dames wandelvoetbal. Zij zijn op zoek naar maatjes vanaf 45 jaar die conditie willen opbouwen en lol maken leuk vinden. Aanmelden via Ed van Dijk e-mail: dijk6185@outlook.com.

Donderdag 18 augustus 

Parkinsoncafé 

14.00 uur | Amaris Theodotion Laren

De Parkinsonalliantie is vorig jaar opgericht door vier ziekte van Parkinson gespecialiseerde organisaties om krachten te bundelen. Jan van Zijl, voorzitter van de Alliantie, vertelt er alles over tijdens het Parkinsoncafé Laren en omstreken. 

Bingo

14.00 uur | Johanneshove Laren

Gezellige bingo middag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kosten € 6,50 inclusief koffie/thee en een drankje. 

Bridgen 

19.15 uur | De Blaercom Blaricum

Bridgevereniging De Bridge Gooiers organiseert deze zomer bridgeavonden die voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Aanmelden vooraf is niet nodig, vrije inloop uur met uw bridgepartner. Kosten zijn € 2,50 per persoon voor niet leden. 

Zaterdag 20 augustus 

Repair Café Eemnes

10.00 uur | De Schoter Eemnes

Het Repair Café Eemnes is actief. U kunt terecht met huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers, strijkbouten en koffiezetapparaten maar ook tuingereedschap en kleding. De reparaties worden gratis uitgevoerd. Het Repair Café wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving door te voorkomen dat apparatuur wordt weggegooid terwijl reparatie vaak nog goed mogelijk is.