Mannenkoor De Speuit zoekt een roadie

Mannenkoor De Speuit heeft regelmatig optredens en hiervoor zoeken zij versterking in de vorm van een roadie.
Als roadie reis je mee met het koor en verricht je op locatie alle praktische werkzaamheden om het live-optreden mogelijk te maken. Denk hierbij aan het opstellen van instrumenten, versterkers en luidsprekers. Natuurlijk zorg je er na afloop ook voor dat alles weer opgeruimd wordt.
Heb je ook kennis van het bedienen van een mengpaneel? Dan is dat mooi meegenomen! Ben jij deze veelzijdige vrijwillige roadie die het koor ontzorgt?

Geef jij graag advies en bied je een luisterend oor?
Stichting Vier het Leven zoekt een medewerker Servicecentrum

Stichting Vier het Leven is een snelgroeiende landelijke organisatie die culturele activiteiten en theaterbezoeken voor ouderen organiseert. Nu deze doelgroep er weer volledig op uit kan, kan Vier het Leven extra hulp gebruiken. Dit doe je niet alleen, maar samen met een aantal vrijwilligers op het gezellige kantoor in Huizen. Wat ga je doen? Je zorgt voor de administratieve afhandeling van nieuwe inschrijvingen, reserveringen, terugbelverzoeken, binnenkomende en uitgaande post en e-mail. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen en heb je hiervoor contact met regiomanagers en locatiecoördinatoren door heel Nederland. Ben jij minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar en heb je affiniteit met de doelgroep?

Versa Welzijn zoekt bezoekvrijwilligers

Ga je graag met ouderen in gesprek, werk je het liefst zelfstandig en vind je het prettig om je eigen tijd in te delen? Versa Welzijn zoekt vrijwilligers voor preventief huisbezoek in Blaricum, Eemnes en Laren. Als bezoekvrijwilliger spreek je met de doelgroep over wonen, de leefsituatie en geef je informatie en advies. Je maakt deel uit van een fijn team, wordt goed ingewerkt en begeleid.

Contact

Spreekt een van deze vacatures je aan, wil je weten welk vrijwilligerswerk er nog meer is of heb je vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Juliette Lugt, coördinator Vrijwilligerscentrale BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.