Breitalent gezocht! Het Papagenohuis zoekt een gezellig breitalent om één van de jongeren te leren breien en daarin te begeleiden.

Papageno helpt mensen met autisme om zich gedurende een periode van hun leven te ontwikkelen door uit te gaan van hun talenten. Het doel: meedoen aan de samenleving en er een bijdrage aan leveren op een manier die bij ze past. Vind jij het leuk om op de vrije creatief groep op donderdagochtend alle brei-geheimen te vertellen? 

Help jij mee op de ontmoetingsdag?
Sherpa en Amerpoort hebben de handen ineen geslagen.
Op zaterdag 29 oktober 2022 organiseren zij een gezellige ontmoetingsdag voor cliënten met een licht verstandelijke beperking die ambulante ondersteuning ontvangen vanuit Sherpa of Amerpoort. Tijdens deze dag wordt er een lunch verzorgd en worden er activiteiten georganiseerd.
Wil jij helpen om deze dag in goede banen te leiden, te assisteren bij de lunch, ontmoetingen te stimuleren, te ondersteunen bij de activiteiten en workshops en cliënten wegwijs te maken?


Stichting Vier het Leven zoekt een medewerker servicecentrum
Stichting Vier het Leven is een snelgroeiende landelijke organisatie die culturele activiteiten en theaterbezoeken voor ouderen organiseert. Nu deze doelgroep er weer volledig op uit kan, kan Vier het Leven extra hulp gebruiken. Dit doe je niet alleen maar samen met een aantal vrijwilligers op het gezellige kantoor in Huizen.
Wat ga je doen? Je zorgt voor de administratieve afhandeling van nieuwe inschrijvingen, reserveringen, terugbelverzoeken, binnenkomende en uitgaande post en e-mail. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen en heb je hiervoor contact met regiomanagers en locatie coördinatoren door heel Nederland. Ben jij minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar en heb je affiniteit met de doelgroep?

Contact
Spreekt één van deze vacatures je aan, wil je weten welk vrijwilligerswerk er nog meer is of heb je vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Juliette Lugt coördinator Vrijwilligerscentrale BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.