Deo et Arti brengt een afwisselende Eenakteravond

EEMNES Toneelvereniging Deo et Arti heeft dit seizoen weer een prachtig programma op stapel staan en opent met een interessante eenakteravond. Drama, komedie en tragikomedie met de optredens Welwezen, Vier zonder Troef en Vrouw alleen. 

'Welwezen' is door Peter van Straaten geschreven en geregiseerd door Liesbeth Bakker. Het stuk gaat over hulpverleners die nu even niet willen helpen want er staan belangrijke vergaderingen op de agenda. Uitgerekend dan komt er een cliƫnt langs die eisen stelt en direct geholpen wil worden. Wat volgt is een kritische, komische en absurde woordenwisseling waarin beide partijen worstelen met de onmacht van de ander.

Duistere kant

'Vier zonder troef' wordt geregiseerd door Maitta Tegenbosch. Dit is een kort verhaal over de duistere kant van het menselijk karakter; een echtpaar dat een streek wil uithalen met hun gasten lijkt zelf bedrogen te worden.
En als laatste, 'Een vrouw alleen', gemaakt door Dario Fo, met als regie Colette van Dijk. Dit stuk gaat over drie vrouwen die een kijkje in hun dagelijks leven geven. Ze praten opgewekt met de buurvrouw aan de overkant. Af en toe komt er een pijnpuntje langs.

Het spel van 'Welwezen' wordt gespeeld door Clifford Zegers Veeckens, Lisa Harrison en Corien Brouwer. 'Vier zonder troef' door Linde Beemsterboer, Annemiek Dombroek, Wim Kroes en Berry Ruisendaal. En het spel van 'Een vrouw alleen' is door Dean van Koningsveld, Annemieke van der Poel en Angelique Scherpenzeel.

De voorstellingen vinden plaats op 14, 15, 21, 22 en 28 oktober om 20.15 uur en op 30 oktober om 14.30 uur in Theater de Hasselbak aan de Hasselaarlaan 1d in Eemnes. De entree bedraagt 12,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.deoetarti.nl of 06-43866771.
Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl.