Samen met elkaar in gesprek over het boek.
Samen met elkaar in gesprek over het boek. Foto: PR

Open leesclub in bibliotheek

BEL Het is Nederland Leest deze maand en daarom organiseert leescluborganisatie Senia een open leesclub in de Bibliotheek Laren-Blaricum en Bibliotheek Gooi en meer in Eemnes.

Onder het motto ‘Een boek, duizend gesprekken; een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’ geven de bibliotheken het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau, dat je kunt afhalen in de bibliotheek. 

Monument

Met het boek richtte Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de leesclub gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

De leesclub is op dinsdag 22 en donderdag 24 november om 10.30 uur in Bibliotheek Laren-Blaricum aan de Brink 29 in Laren en op woensdag 23 november om 10.30 uur in Bibliotheek Eemnes aan de Noordersingel 4 in Eemnes. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via nel.vanwaert@senia.nl en dan ontvang je de leeswijzer digitaal zodat je je alvast kunt voorbereiden op de boekbespreking.