Mannenkoor De Speuit zoekt een roadie

Mannenkoor De Speuit heeft regelmatig optredens en hiervoor zoeken zij versterking in de vorm van een roadie. Als roadie reis je mee met het koor en verricht je op locatie alle praktische werkzaamheden om het live-optreden mogelijk te maken. Denk hierbij aan het op- en afbouwen van instrumenten, versterkers en luidsprekers. Heb je ook kennis van het bedienen van een mengpaneel? Dan is dat mooi meegenomen.

Amaris Theodotion: de Beautyclub

Wanneer je zelf of iemand anders zorg aan je besteedt, voel je je vaak een stuk beter. Amaris Theodotion is op zoek naar twee gezellige vrijwilligers die de nagels van de bewoners gaan lakken. Samen richt je een soort beautyclub op waar bewoners elke week heen kunnen gaan. Een kopje koffie, een gezellig praatje en ondertussen worden de nagels gelakt.

De voedselbank zoekt chauffeurs

Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om zelf naar de voedselbank te gaan. En als dat niet lukt, dan komt de voedselbank naar jou toe. Dat gebeurt op dinsdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur. Als chauffeur rijd je een route waarbij je de pakketten bij de mensen thuisbrengt. Kan jij incidenteel of een paar keer per maand helpen? Doordat er meerdere vrijwilligers zijn kan er gerouleerd worden en kan jij aangeven wanneer je wel en niet kan.

Vice Versa: vrijwilligerswerk onder werktijd

Wil jij samen met jouw collega's vrijwilligerswerk doen? Een dag of een dagdeel een maatschappelijk initiatief helpen? Of zoek je een echt origineel teamuitje? Corporate volunteering (oftewel vrijwilligerswerk in tijd van de werkgever) is bezig aan een grote opmars. Zo kun je bijvoorbeeld met je collega's de handen uit de mouwen steken door aan de slag te gaan in de tuin van een zorgcentrum of een dierenopvang. Ga met bewoners van een zorgcentrum of mensen met een verstandelijke beperking naar een museum of maak een stadswandeling en ga daarna gezellig iets drinken met elkaar op een terrasje.

Contact

Spreekt een van deze vacatures je aan of heb je vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Juliette Lugt coördinator Vrijwilligerscentrale BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.