Schipper Wonen gaat een samenwerking aan met Bekenkamp Woninginrichting.
Schipper Wonen gaat een samenwerking aan met Bekenkamp Woninginrichting. Foto: Aangeleverd

Na 55 jaar gooit Schipper Wonen het roer om

Bedrijven

LAREN Schipper Wonen aan de Kerkstraat 45 in Huizen krijgt een volledig nieuwe uitstraling. Per 1 december gaat het bedrijf een samenwerking aan met Bekenkamp Woninginrichting.

“U kent hen wellicht van hun winkels in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt of hun shop-in-shop in Nijhof Baarn. Uiteraard blijven de vertrouwde service en het persoonlijk- en maatwerk-interieuradvies vooropstaan”, aldus Schipper Wonen.

De winkel tegenover Sportschool Rebel in Huizen blijft qua uitstraling met de oude balken, vloerdelen en glas-in-loodramen intact. Het interieur krijgt echter een flinke update.

Sfeerimpressies

“Houdt u ook het schuurtje op het voorerf in de gaten, want in die etalage worden straks ook weer mooie sfeerimpressies aan u getoond. Bovendien gaan wij ons assortiment pvc-vloeren, vloerbedekking, raamdecoratie en natuurlijk de gordijnen vernieuwen, waardoor u straks nog meer keuze heeft in duurzame en hoogwaardige kwaliteiten.”
“Huizen is een prachtig dorp met fraaie boerderijen en met een rijke historie. Met veel plezier willen wij onze klanten nu ook hier voorzien van de mooiste woninginrichting. Wij meten, zoals u al van Schipper Wonen gewend bent, alles vakkundig bij onze klanten thuis op. Tevens hebben wij onze eigen stoffeerders in dienst, die met precisie uw huis stofferen, uw gordijnen ophangen en uw vloeren leggen. Bovendien beschikken wij over een ‘Smart Home’-adviseur die onze klanten assisteert in het nog slimmer maken van het huis middels elektrische raamdecoratie en zonwering. Ook voor een compleet interieurplan staat onze binnenhuisadviseur voor u klaar”, aldus Daniël de Wild, eigenaar van Bekenkamp Woninginrichting

Assortiment

Op de gezellige locatie blijft een groot deel van de mooie, bestaande collectie bestaan, zoals tapijten van Belakos en Desso en gordijnen van Holland Haag, Kobe en Chivasso. Deze merken worden aangevuld met de laatste trends en kleuren van het seizoen. Volledig nieuw in het assortiment is de prachtige en uitgebreide collectie van Luxaflex® raamdecoratie zoals Duette Shades, Silhouette Shades en houten jaloezieën, verkrijgbaar in elke gewenste kleur. De innoverende pvc-vloeren van het merk Moduleo zijn straks ook op de Kerkstraat 45 te bewonderen.
“Benieuwd naar alle vernieuwingen in onze winkel? Kom dan gewoon een keer langs, dan laten wij het graag allemaal zien!”

Voor compleet interieurplan is een binnenhuisadviseur