Amber en Caro haalden bij Vivium Academy hun diploma.
Amber en Caro haalden bij Vivium Academy hun diploma. Foto: Vivium
Vacaturenieuws

Nooit te oud om te leren bij Vivium Academy!

Bedrijven

Met een stralend gezicht hebben Amber (25) en haar collega Caro (62) afgelopen jaar hun diploma Verzorgende-IG/MZ in ontvangst genomen: het resultaat van drie jaar leren en werken bij verschillende Vivium locaties via Vivium Academy. 

“Vooral het computerwerk was voor mij enorm wennen, daar had ik geen ervaring mee. Gelukkig kreeg ik hierbij hulp van Amber”, vertelt Caro lachend. Ze zijn tegelijkertijd met de opleiding gestart en hebben een bijzondere band opgebouwd. “We hadden meteen vanaf de eerste dag een klik”, legt Amber uit. “Het leeftijdsverschil maakt niks uit, we zijn gewoon een gouden team.” Voor zowel Amber als Caro was de flexibiliteit een belangrijke reden om te kiezen voor de opleiding Zorgprofessional+. “Ik zag het op mijn leeftijd niet meer zitten om terug naar de schoolbanken te gaan”, vertelt Caro. Ook Amber wilde liever niet weer naar school om te blokken. “Het is zo heerlijk dat ik hier gewoon kon leren en werken in de praktijk. Natuurlijk was het soms best zwaar, maar de begeleiding was heel goed en we sleepten elkaar erdoorheen.”

Trots op diploma
De dames zijn apetrots op de twee diploma’s die ze nu op zak hebben. “En weet je wat nou het allerleukste is? Caro en ik hebben allebei een vaste baan bij Vivium, dus we blijven samenwerken.” Lijkt het jou ook leuk om bij Vivium te werken maar heb je nog niet de juiste diploma’s op zak? Bij Vivium Academy kun je leren in de praktijk, zonder studieschuld en mét garantie op een baan.
Iets voor jou? Dan kun je nu je kans grijpen want maandag 15 mei gaat een extra groep Zorgprofessional+ van start. Er zijn nog plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor de groep op www.viviumacademy.nl.