Stephanie startte als leerkracht met ambitie.
Stephanie startte als leerkracht met ambitie. Foto: Talent Primair

Talent Primair denkt vernieuwend

De ontwikkelingen in het onderwijs vliegen je om de oren. Hybride onderwijs, burgerschap en digitale geletterdheid zijn termen die de afgelopen jaren een stevige fundering hebben gekregen.

“Mooi om te zien dat vernieuwingen binnen onze stichting worden omarmd en er met veel enthousiasme gekeken wordt naar de implementatie hiervan op de diverse scholen", vindt Stephanie Schlaman, leerkracht en intern begeleider op de Koningin Emmaschool. “Talent Primair is een stichting die niet bang is om vernieuwend te denken, en dat is iets dat niet overal wordt gestimuleerd."

Stephanie werkt sinds enkele jaren binnen Talent Primair. Ze startte als leerkracht met ambitie. “Vroeger was je leerkracht en had je weinig ontwikkelmogelijkheden. Bij ons op school en binnen de stichting merk ik dat juist ontwikkeling gestimuleerd wordt. Zo heb ik onlangs de kans gekregen om mij te scholen als intern begeleider.” Talent Primair werkt met De Academie, waarin op een digitale portal scholing op een leuke en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Al het onderwijzend en ondersteunend personeel heeft hierbij de mogelijkheid om te kijken wat past bij zijn/haar ontwikkeling. “We zien dat steeds meer leerkrachten scholing volgen. Het faciliteren van deze trainingen en opleidingen dragen bij aan een lerend klimaat dat we graag vanuit Talent Primair willen stimuleren en bevorderen", besluit Fije Hooglandt, bestuurder Talent Primair.