Archieffoto van opening speeltuin van de Droomboom (2016).
Archieffoto van opening speeltuin van de Droomboom (2016). Foto: Bob Awick

Gooische Bingo voor Stichting de Droomboom in Blaricum

Mensen

BLARICUM - Gijs Jansen Makelaars en Hotel-Restaurant Bellevue in Blaricum organiseren zaterdag 24 juni een Gooische Bingo voor behandelcentrum Stichting de Droomboom. Het event wordt gepresenteerd door Anita Witzier.

Stichting de Droomboom is een behandelcentrum in Blaricum voor jonge kinderen met een autismespectrumstoornis en een ontwikkelingsstoornis. Deze kinderen dienen het best zo vroeg mogelijk begeleid te worden. 

“Trainingen voor de behandelaren, uitjes met leermomenten van de kinderen, onderhoud aan het pand, nieuw lesmateriaal en ict-voorzieningen worden veelal uit sponsorgelden betaald”, legt een woordvoerder uit. “De laatste jaren heeft de sponsoring wegens omstandigheden stil gestaan, daarom wordt deze Gooische Bingo georganiseerd.”

Dankbaar

Esther Rabbe, directeur van de Droomboom en medeorganisator van de bingo: “Het is ontzettend mooi om te zien hoe anderen bij willen dragen aan deze bingo. Mediavrouw en dorpsgenoot Anita Witzier neemt de presentatie op zich, Hotel-Restaurant Bellevue maakt de locatie beschikbaar en lokale ondernemers zorgen voor de hapjes en drankjes. Hiervoor zijn wij heel dankbaar. Natuurlijk hopen we deze middag zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting de Droomboom.”

De te winnen prijzen worden veelal door lokale ondernemers aangeboden, zoals royale dinerbonnen, kaartjes voor Ajax met luxe stoelen, cadeaubonnen van lokale winkels, een botoxbehandeling en als hoofdprijs een reis en verblijf naar Portugal.

De netto-opbrengst gaat geheel naar Stichting de Droomboom. Bestel uw toegangskaarten via stichtingdedroomboom.weticket.com.

De bingo vindt zaterdag 24 juni plaats in Hotel-Restaurant Bellevue in Blaricum, van 13.00 tot 15.30 uur.