Scherp DOC doet goede zaken

BUSSUM - Een snelle voorsprong heeft ervoor gezorgd dat de korfballers van DOC afgelopen weekend hebben gewonnen van De Tovers. De Bussumers waren met 20-14 te sterk.

DOC begon scherp en stond al snel op een 4-0 voorsprong. De Tovers leek even terug te komen, maar DOC kon voor rust de voorsprong vasthouden. Na de eerste helft stond er 12-9 op het scorebord en nam DOC een goede voorsprong op de zege.

Na rust duurde het even voordat de ploegen op gang kwamen. DOC kon daar het best mee omgaan en kon vlak na rust enkele doelpunten maken waardoor de zege langzaamaan zeker werd. De Bussumse korfballers konden de toeschouwers vermaken met veel leuke kansen en meerdere doelpunten. De Tovers kon daarna heel even wat terugdoen, maar dat was onvoldoende om een echte ommekeer te forceren.

DOC staat na afgelopen weekend op plaats 5 van het klassement.