Manon Knapp is blij met haar prijs.
Manon Knapp is blij met haar prijs. Foto: Marieke van Veen

'Voortaan lees ik de krant op mijn nieuwe iPad'

WEESP - Manon Knapp uit Weesp is pas morgen jarig, maar het eerste cadeau heeft ze al binnen. Ze mocht afgelopen week een gloednieuwe iPad Mini ophalen bij het WeesperNieuws.

door Marieke van Veen

Om te vieren dat het WeesperNieuws in een nieuw digitaal formaat beschikbaar is, verlootte Enter Media een iPad Mini onder nieuwe abonnees. Manon is dolgelukkig: "Hij stond op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag. Mijn huidige tablet wordt ook door de kinderen gebruikt. Heerlijk dus dat ik er nu eentje helemaal voor mezelf heb."

De Weespse besloot aan de actie mee te doen nadat ze het feestdagenkaartje van de WeesperNieuwsbezorger had gelezen. "Jullie krant digitaal in mijn mailbox leek me handig. En je kon er nog wat mee winnen ook. Hoewel ik dat weinig kans gaf, want ik heb daarmee nooit mazzel. Maar nu dus wel!"

Of de vernieuwde digitale versie van het WeesperNieuws in de smaak valt, durft Manon nog niet zo goed te zeggen. Ze heeft het de laatste tijd te druk gehad om er goed naar te kijken: "Maar dat ga ik op mijn nieuwe iPad voortaan wel doen. Ik woon fijn in Weesp en wil graag weten wat er speelt in mijn woonplaats. Van klein nieuws zoals welke film er in de City draait tot groot nieuws zoals het plan om parkeervergunningen in te voeren, het heeft allemaal mijn aandacht."

Manon heeft van haar 4e tot haar 18e in Weesp gewoond, toen verhuisde ze naar Amsterdam. "Weesp is een fijne stad om op te groeien. Daarom ben ik 13 jaar geleden hier teruggekeerd, ik wilde voor mijn kinderen dezelfde fijne, veilige jeugd."