Restaurant Mazzel Huizen

Restaurant Mazzel Huizen heeft de beste pizza's, pasta's, steaks en spareribs van 't Gooi.

In het sfeervolle restaurant kun je dineren, je bestelling zelf afhalen of laten bezorgen. Nico Hanna van restaurant De Mazzel uit Huizen is gaan samenwerken met zijn broer Medhat van pizzeria San Paulo en zo is restaurant De Mazzel aan de Zomerkade ontstaan.

Na de verbouwing is de grill voor spareribs, shoarma, steaks en visgerechten verplaatst naar de keuken. Op deze manier kunnen in de keuken de gerechten bereid worden. Gasten in het restaurant hadden last van de bezorgers, die elke keer naar binnen en buiten liepen, en dat is op deze manier opgelost. De houtoven voor de pizza's en pasta's staat in het restaurant en aan de andere kant is een kleine bar voor een glas wijn, biertje of kopje koffie als je je gerecht komt ophalen.

De Mazzel in Huizen is bekend om de spareribs en steaks en nu kun je kiezen uit meer gerechten en biedt nu een totaalpakket aan van warme en koude voorgerechten, vlees-, kip- en visgerechten, shoarma, pasta's, pizza's, salades en kindermenu's. Alle gerechten worden zelf gemaakt met dagverse producten en ingrediënten. Ook heeft Restaurant Mazzel Huizen een eigen terras met prachtig uitzicht op het Gooimeer en je kunt gratis parkeren.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Zomerkade 178
1273SR Huizen

Tel: 035-524 09 00
E-mail: mazzelhuizen@hotmail.nl
www.sanpaulo-mazzelhuizen.nl
Volg ons op Facebook: restaurantmazzel

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

16.00 - 22.00 uur
Gesloten
16.00 - 22.00 uur
Gesloten
16.00 - 22.00 uur
16.00 - 22.00 uur
16.00 - 22.00 uur

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Autobedrijf
Bibliotheek
Dansschool
Galerie
logistiek/ warehousing
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon
Sieraden
Spiritueel