Autocoureur Tom Coronel en wethouder Karin van Hunnik openen Larense zomerkermis | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
Foto: Bob Awick

Autocoureur Tom Coronel en wethouder Karin van Hunnik openen Larense zomerkermis

LAREN - Cultuur-wethouder Karin van Hunnink en coureur Tom Coronel hadden vanmiddag de grootste lol in de botsauto's. Samen openden zij de kermis in Laren. 

Er was ook een gratis loterij met als prijs een kartingronde. Ondanks het warme weer werden er oliebollen uitgedeeld. De MCC zorgde voor de muziek.

Spectaculair
Een spectaculaire attractie dit jaar is de Duitse Top Spin 'dé over-de-kop-sensatie' van de zomerkermis. Loeff: "Deze grote bank draait zoevend zijn rondjes waarna deze, als de rem op de gondel wordt gezet, al kiepend de bezoekers een aantal koprollen laat maken. Proberen… als je durft!"

De Larense kermis heeft voorts de primeur van de VR-experience, een spannende 3D-ervaring vanuit een bewegende stoel. Andere nieuwkomer is het Dumbo Circus: deze vliegende olifanten zijn een groot succes op de kermis. En er is een 50 meter hoge zweefmolen. "Genoeg te doen dus voor oudere en jongere kijkers, smikkelaars, waaghalzen en durfals."

Programma
Zondag 1 juli 10.30 uur: Heilige Kermismis op de botsautobaan door aalmoezenier B. van Welzenes, met medewerking van muziekvereniging St. Jan. Maandag 2 juli 13.00 tot 24.00 uur: Familiedag met overal extra aanbiedingen! Dinsdag 3 juli 16.00 tot 18.00 uur: prikkelarme kermis met minder geluid. Woensdag 4 juli 14.00 tot 17.00 uur: Clown DesAlles verrast kleine en grote mensen met zijn vrolijke acts!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>