Winter Village Laren altijd gezellig.
Winter Village Laren altijd gezellig. (Foto: Archieffoto: PSpotter)

Winter Village opnieuw terug in Laren

LAREN - De twaalfde editie van Winter Village Laren - het ware sprookje in de winter - staat weer voor de deur. En hoewel het lastig is om nu al te denken aan besneeuwde boomtoppen en bevroren sloten en kreken gaat het toch echt gebeuren: van 22 november tot en met 5 januari.

De opbouw van de sfeervolle openluchtijsbaan, die vooral bekend staat om haar gezelligheid, veelzijdige faciliteiten en uitstekende horecavoorzieningen, begint maandag 18 november en de spectaculaire opening staat gepland voor zondag 24 november (14.00 uur). Wie dit feestje voor haar/zijn rekening neemt, houdt de organisatie voorlopig nog even geheim.
En ondertussen wordt achter de schermen keihard gewerkt om straks iedereen weer van Winter Village Laren te laten genieten. Net als vorig jaar is poffertjeskraam Corn. De Haan weer van de partij. Laarder Marcel Hilhorst kan niet wachten om ook deze winter zes weken lang de lekkerste poffertjes van Nederland te gaan bakken.
De kerstmarkt is terug van weggeweest en vindt plaats op 13, 14 en 15 december. Dat deze markt vorig jaar ontbrak, was voor velen een groot gemis. Gelukkig heeft de organisatie enthousiaste ondernemers weten te strikken die hun mooie producten in een sprookjesachtige sfeer aan de man gaan brengen.

Gedurende Winter Village Laren vinden er voor jong en oud tal van activiteiten plaats. Op zondag 1 december (12.00 uur) bijvoorbeeld is er Schaatsen met Pieten en op zaterdag 7 december (14.00 uur) verschijnen er superhelden op de ijsbaan. Verder zijn er feestavonden, is er een dinershow (12 december) en cocktailworkshop en ontbreken de disco-avonden ook niet. "Het belooft één en al gezelligheid te worden, waarbij bezoekers heerlijk kunnen genieten van alle winterse lekkernijen in het restaurant of een heerlijke borrel aan de buitenbar", meldt de organisatie.

Meer informatie op www.wintervillagelaren.nl.
Meer berichten