Anna Singer artotheek: een unieke vriendendienst voor supporters

Jean Kamps, 'Koppel', brons op hardsteen.
Jean Kamps, 'Koppel', brons op hardsteen. (Foto: Singer)

LAREN - De stichting Vrienden van Singer Laren organiseert van maandag 11 tot en met zondag 17 november opnieuw een Anna Singer artotheek. Een unieke kans voor de supporters van Singer Laren om hedendaagse kunst te lenen of te kopen. 

Tijdens de Artotheek zijn de kunstwerken door alle bezoekers van Singer Laren te bezichtigen. Het lenen en kopen van een kunstwerk is alleen mogelijk voor de supporters.

Opening
Op maandag 11 november om 20.15 uur opent de artotheek traditiegetrouw met een lezing in het theater door de voorzitter van de artotheekcommissie, Eef Langeler-Nuijten, waarin een aantal kunstwerken worden uitlicht. De lezing is gratis toegankelijk. Na afloop hebben de supporters de mogelijkheid om de artotheek te bezoeken en eventueel een kunstwerk te reserveren.

Openingstijden
De artotheek is tijdens de openingstijden van Singer Laren te bezoeken met een entreeticket voor het museum. Supporters van Singer Laren of bezitters van een museumkaart, BankGiro Loterij VIP kaart of Vereniging Rembrandtkaart hebben gratis toegang.

Meer berichten