Scène uit de film 'April, May en June'.
Scène uit de film 'April, May en June'. (Foto: Pief Weyman)

Nieuwste film met Linda de Mol in Singer Laren

LAREN - In Singer Laren draait dinsdag 17 december April, May en June, de nieuwste film met in de hoofdrollen Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, Olga Zuiderhoek en Patrick Duffy. Het is een primeur, want pas twee dagen later draait de film in de bioscopen.

De vertoning is gekoppeld aan een benefietavond, waarvan de opbrengst bestemd is voor de stichting van Linda de Mol: de LINDA.foundation. Een kaartje kost 60 euro. Voor elke bezoeker is er na afloop een leuke attentie. De film start om 20.15 uur (deur open vanaf 19.15 uur). "Wij hopen alle 400 kaarten te verkopen", meldt de organisatie.

Cadeaubonnen
LINDA.foundation geeft gezinnen die in armoede leven een heel fijn steuntje in de rug: zij ontvangen een set cadeaukaarten die zij naar eigen inzicht kunnen besteden bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys. Zodat zij wél die verjaardag of Sinterklaas kunnen vieren, met kerst wat lekkers op tafel kunnen zetten, een nieuwe winterjas kopen of sokken en ondergoed. Dingen die voor zo veel kinderen bijna vanzelfsprekend zijn maar voor 1 op de 9 kinderen in Nederland niet.

Feestdagen
Dit jaar gaat LINDA.foundation 4.250 gezinnen onvergetelijke feestdagen bezorgen. "De gezinnen kiezen wij niet zelf, maar daarin werken wij samen met hulpverleners. De professionals van wijkteams, schuldhulpverleners, bewindvoerders en scholen weten precies welke gezinnen dat steuntje zo goed kunnen gebruiken. Het betekent voor gezinnen die dagelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen, altijd nee tegen hun kinderen zeggen en door de stress niet altijd even gezellige ouders zijn, enorm veel dat zij ook een fijne decembermaand tegemoet gaan en fijne momentjes met hun gezin kunnen creëren. Gezinnen gaan vaak met hoop het nieuwe jaar in."

Alle donaties komen ten goede aan de gezinnen omdat Linda de Mol alle kosten van de stichting dekt. "En omdat de leveranciers van de cadeaukaarten ook een steentje bijdragen, kunnen wij van elke 500 euro één gezin het cadeaukaartenpakket ter waarde van 600 euro geven."

Meer berichten