De burgemeester tijdens de opening van de afgelopen kermis. Samen met kermiscoördinator Elvira van Elsäcker (l) en BOV-voorzitter Mona Deuning.
De burgemeester tijdens de opening van de afgelopen kermis. Samen met kermiscoördinator Elvira van Elsäcker (l) en BOV-voorzitter Mona Deuning. (Foto: Yvonne Verburg)

Derde ambtstermijn voor burgemeester Joan de Zwart-Bloch

BLARICUM De derde ambtstermijn van burgemeester Joan de Zwart-Bloch gaat morgen - 1 april - officieel van start. In verband met de landelijke maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus vindt de daadwerkelijke beëdiging op een nader te bepalen datum plaats.

Burgemeester Joan de Zwart-Bloch is op 1 april op de kop af dertig jaar actief in de politiek. "Daarmee ben ik inmiddels de helft van mijn leven actief voor het lokaal openbaar bestuur. Twaalf jaar geleden ben ik als burgemeester van Blaricum geïnstalleerd en inmiddels zo geworteld dat ik hier nooit meer weg wil. Ik ben dankbaar dat ik er de komende jaren samen met onze inwoners en de politiek aan mag werken om Blaricum nog mooier en beter te maken dan het al is."

Meer berichten