Voldoende sporten, belangrijker dan ooit!

BEL - Het is wederom een prachtige dag. Janine (68) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. “Ik vind het belangrijk om regelmatig te sporten, tot voor kort kon ik niet echt iets vinden wat bij mij past. Tot een vriendin me meenam naar GezondOud. Ik voelde me er meteen thuis. Je sport op de mooiste plekken in de natuur, het is gezellig en je wordt begeleiding een vlotte en zeer professionele trainer. De afgelopen maanden werden de trainingen online gegeven. Iedere ochtend krijg je een motiverende WhatsApp dat de training klaarstaat. Nu we weer naar buiten gaan blijf ik de online training ook volgen. Het doet me echt heel erg goed”.

Sporten op je eigen niveau
Bij GezondOud sporten op de mooiste plekken in de natuur, zoals de Tafelberg, Westerheide en Bussumerheide. Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Hierdoor voelt ruim 96% van onze deelnemers zich fysiek dan wel mentaal sterker.

Professionele begeleiding

Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers waarvan een groot deel fysiotherapeut is. Regelmatig onderzoeken wij het effect van onze trainingen en passen de inhoud van de training daar waar nodig aan.

Samen buiten en zelf vanuit je eigen omgeving 
Dagelijks 25 minuten matig intensief bewegen is optimaal voor een goede gezondheid. Om je hierbij te helpen bieden wij naast de buitentraining ook 6 dagen in de week een online training aan. Naast de dagelijkse training vind je op onze website tal van extra specifieke trainingen bijvoorbeeld gericht op cardio, balans, artrose en knieën.
Wil jij deelnemen aan onze buitentraining of wil je de online training volgen?
Kijk op www.gezondoud.nl of bel met 06-53837045.

Meer berichten