Burgemeester Roland van Benthem en Reijnterprise BV tekenen de verkoopovereenkomst.
Burgemeester Roland van Benthem en Reijnterprise BV tekenen de verkoopovereenkomst.

Verkoop eerste kavel bedrijventerrein Zuidpolder Eemnes

Algemeen

EEMNES – De eerste verkoopovereenkomst van bedrijventerrein Zuidpolder is vandaag getekend door Reijnterprise BV en de gemeente Eemnes.

Reijnterprise BV start in het voorjaar met de bouw van een bedrijfshal en 6 opslagunits op een kavel van 2479 vierkante meter. Tinika BV en PeeWee International BV vestigen zich in de hal. De aangrenzende units bieden ruimte aan kleine ondernemers.

Kattenbaksysteem
Tinika BV en PeeWee International BV zijn fabrikant, exporteur en groothandel van het zeer duurzame PeeWee kattenbaksysteem.

PeeWee: "Door de bouw van de nieuwe bedrijfsruimte in Eemnes is het mogelijk om een efficiënter en nog duurzamer bedrijfsproces in te richten."

Peewee biedt werk aan 8 tot 10 mensen in Eemnes. Een deel van het personeel zal worden ingevuld met mindervaliden.

Start aanleg
Burgemeester van Benthem: "We zijn erg blij met de uitbreiding van Peewee op bedrijventerrein Zuidpolder. Deze overeenkomst is ook meteen de start van de aanleg van het bedrijventerrein."

In het voorjaar zullen de bouwwegen en de nutsvoorzieningen zoals riolering, gas, water en glasvezel worden aangelegd. "Op deze manier zetten we in op een modern en duurzaam bedrijventerrein", aldus Van Benthem.

Uit de krant